Instruccions de DDS GP i preguntes freqüents

Els bàsics

Benvingut

L’objectiu de DDS GP és ajudar -vos, el professional dental, a l’hora de presentar diagnòstics i plans de tractament als vostres pacients. Com que els vostres pacients entenen la importància del tractament recomanat, els nivells d’acceptació de casos poden augmentar.

En gairebé trenta anys com a dentista general de pràctiques privades, he notat repetidament que el grau d’acceptació de casos i la quantitat de derivacions de boca a boca és directament proporcional al temps jo (i al meu personal, però sobretot jo) passant conversant amb el pacient . En el passat, el meu personal mostrarà als pacients un videoclip produït comercialment sobre el que necessitaven i, a continuació, us preguntaria ""Esteu preparats per fer la vostra cita?"" Quan vaig canviar per conversa directa, la resposta a aquesta pregunta era molt més sovint, ""sí"".

Per facilitar aquesta interacció amb els vostres pacients, he creat DDS GP. Amb la seva mida, la seva portabilitat i una excel·lent durada de la bateria, l’iPad facilita la conversa que hauríem d’apropar -nos més al pacient en lloc de mirar un vídeo “allà”. És per això que no hi ha cap component d’àudio a les demostracions ... sou l’àudio!

DDS GP es presenta com una sèrie de dibuixos. Es va pensar molt en aquest tipus d’interfície i les demostracions que representen els problemes i les solucions dentals sense fer por eren les més efectives. Per tant, no us haureu de preocupar de fer por al vostre pacient mostrant sang, agulles o simulacres.

Just a sota de l’àrea de demostració principal de cada pantalla hi ha una barra amb un mànec rodó anomenat “control lliscant”. Utilitzeu el control lliscant (o les fletxes de cada extrem per moure els passos únics) per retratar la gravetat d’una condició o passos en un tractament.

Esperem que us agradi l’ús de DDS GP.

Robert Marcus, D.M.D.
Poway, CA

Configuració inicial

Toqueu el botó Configuració (icona de l'engranatge) per començar la configuració inicial.

Introduïu el vostre nom de pràctica, que sempre serà visible a la meitat superior esquerra de la barra del títol. La meitat superior dreta de la barra del títol mostrarà el mòdul que s'està demostrant actualment.

Si teniu previst enviar plans de tractament als vostres pacients, toqueu l’element de la configuració de la lletra d’edició per canviar el full de cobertura del pla. Cada secció de la carta de presentació es pot canviar tocant la icona de llapis envoltat i canviant l’àrea corresponent a les vostres preferències.

Podeu utilitzar l’element de suport de contacte si teniu dubtes sobre la instal·lació o l’ús de l’aplicació. Us animem a llegir a fons aquestes instruccions i també a les preguntes freqüents a sota de les instruccions abans de contactar amb nosaltres. Dit això, sempre estem encantats de saber -vos!

Si teniu problemes per adormir -vos a la nit, toqueu el botó d'informació legal i llegiu totes les polítiques importants.

La funció de numeració d’IED selecciona entre el sistema ADA (habitualment en ús als Estats Units) i el sistema de numeració internacional. Quan la numeració d’IED estigui desactivada, que és predeterminada, es mostrarà la numeració ADA.

L'element del menú ""Força en anglès"", quan s'estableixi, mostrarà l'aplicació en anglès en contraposició a l'idioma establert a l'iPad. Apagueu -ho per utilitzar el conjunt d'idiomes a l'iPad, si està disponible. Si el vostre idioma preferit no està disponible, poseu -vos en contacte amb nosaltres. Currenlty, l’aplicació està disponible en anglès, català, danès, alemany, espanyol, francès, italià, japonès, holandès, portuguès, xinès (simplificat) i xinès (tradicional).

Ús general

La finestra principal del DDS GP consisteix en l’àrea del menú de l’esquerra (que es pot amagar o revelar mitjançant la icona del panell a la cantonada superior esquerra) i l’àrea “mòdul” de la dreta. A l’àrea del menú esquerre hi ha quatre opcions de vista: categories, biblioteca, favorits i pla. S'utilitzen per triar quina demostració es mostrarà a la finestra principal de l'aplicació. L'ús de cadascuna d'aquestes opcions es discuteix més endavant en aquestes instruccions. La il·lustració que es veu actualment es mostra a la part dreta de la barra de capçalera més alta.

Just a sobre de la zona de la finestra principal hi ha la barra d’eines principal. Les seves funcions es discuteixen en altres llocs d’aquestes instruccions (sota la configuració inicial dels encapçalaments, el nom del pacient, les dents/àrea, les eines de marcatge, els favorits, el pla i els botons d’instantània).

A la part inferior del mòdul hi ha el control lliscant. Utilitzeu el control lliscant a qualsevol velocitat que trieu per desplaçar -vos per imatges per facilitar la conversa amb el pacient. També podeu utilitzar les fletxes a cada extrem per moure passos simples. A mesura que moveu el control lliscant, la imatge retratarà la gravetat d’una condició (saludable a la patologia) o passos en un tractament. També podeu prémer el botó Green Play a la vora dreta del control lliscant per activar una funció de reproducció automàtica.

Utilitzeu la icona amunt/avall del control lliscant per moure -la a la part superior o inferior de la zona de Moduoe. És útil moure el control lliscant a la part superior de la pantalla quan es presenta a un pacient a través de la taula de manera que la mà no bloqueja la zona principal mentre es presenta.

Les eines de marcatge s’utilitzen quan es dibuixa amb el dit sobre una il·lustració. Podeu seleccionar el color de la ploma desitjat tocant el botó Round Selector. Si toqueu la icona de la ploma, activarà un menú on podeu triar el relleu (que es pot canviar per defecte, però es pot canviar). També podeu desfer que elimineu el marcador més recent. Podeu tocar desfer diverses vegades per eliminar el marcatge anterior. Si voleu suprimir tot el dibuix, toqueu el X. Per afegir el dibuix a l’àrea de les instantànies de l’aplicació, que el botó de l’obturador.

DDS GP girarà del paisatge al mode de retrat en funció de l’orientació del vostre iPad. Si voleu bloquejar un d'aquests modes (us recomanem paisatge), podeu fer -ho en configuració.

Contacte amb l'assistència

El nostre equip de suport guardonat és feliç d’ajudar-vos. Podeu enviar una sol·licitud d’assistència mitjançant l’enllaç següent o contactar -nos al 858–722–8611. Esperem parlar amb vosaltres!

La barra d’eines

Visió de conjunt

La barra d’eines principal es troba directament a sota de la barra de títol i conté totes les eines que utilitzareu durant les vostres consultes. Es manté visible en tot moment mentre s’utilitza l’aplicació, tret que estigui parcialment coberta per la finestra de les instantànies, que té la seva barra d’eines dedicada. A les seccions següents, cada icona de la barra d’eines s’explica detalladament.

Nom del pacient i dent/àrea

Capsa de nom del pacient: toqueu l’àrea de nom del pacient. Apareixerà automàticament un teclat emergent. Introduïu el nom del pacient. El nom del pacient apareixerà a les impressions del pla o al fitxer PDF que es crea automàticament quan envieu el pla. Assegureu -vos de introduir el nom del pacient abans d’afegir un element al pla.

Caixa de dents/àrea: Tap Tooth/Area. Apareixerà un menú. Desplaceu -vos pel menú per seleccionar la dent o àrea adequada per al pla que esteu fent. El nom de la dent/àrea apareixerà a les impressions del pla o al fitxer PDF que es crea automàticament quan envieu el pla. Assegureu -vos de seleccionar la dent/àrea correcta abans d’afegir un element al pla.

Eines de marcatge

La funció de dibuix en DDS GP és molt potent. Hauríeu d’imaginar que teniu una transparència sobre la demostració i hi esteu dibuixant.

Utilitzeu el selector de colors per triar el color del llapis o el color de relleu. Un cop escollit, utilitzeu el dit com un llapis per dibuixar tot el que desitgeu sobre la demostració.

Toqueu la icona de llapis per seleccionar i utilitzar l'eina de relleu, que triarà automàticament el color groc, però es pot canviar si voleu. Igual que un relleu real, això dibuixarà una línia parcialment transparent i més gruixuda sobre la zona seleccionada amb el dit. O podeu optar per utilitzar l'eina Eraser per esborrar part del vostre dibuix.

El botó de fletxa cap enrere és un botó ""desfer"". Cada vegada que toqueu aquest botó, desferà l’element de dibuix més recent que heu creat. Proveu -ho per vosaltres mateixos dibuixant quatre o cinc àrees diferents i, a continuació, feu clic al botó desfer diverses vegades.

El botó de les escombraries suprimirà de forma permanent tots els dibuixos que heu fet. Aneu amb compte aquí, potser no es desfà.

El botó Afegeix a les instantànies (una càmera dins d’una vora) és una eina molt útil. Toqueu aquest botó en qualsevol moment durant el dibuix per afegir una còpia de la imatge de demostració amb tots els dibuixos a l'àrea de instantànies de l'aplicació. Aquesta funcionalitat és similar a la captura de pantalla. Si heu fet un dibuix especialment excel·lent que voldríeu tornar a utilitzar en una data posterior, aquesta és la millor manera de guardar -lo. L'ús de la funció de les instantànies de l'aplicació es discuteix en altres llocs d'aquesta ajuda.

Favorits, pla i instantànies

Favorits: si hi ha un mòdul que voleu desar als favorits, només cal que toqueu el botó del cor mentre es mostra. A continuació, apareixerà a la llista de favorits del menú principal. Podeu editar aquesta llista per reorganitzar o eliminar qualsevol cosa. El cor també s’omplirà en vermell quan es mostri un mòdul favorit.

Tlipboard: la icona del porta -retalls amb un petit avantatge s'utilitza per afegir el mòdul actual al vostre pla de tractament. Abans d’afegir articles a la llista del pla de tractament, és millor (encara que no sigui necessari) introduir el nom del pacient i la dent/àrea. Per afegir una demostració a la llista de pla, primera vista aquesta demostració a la finestra principal seleccionant -la de la biblioteca, categories o favorits. A continuació, toqueu el porta -retalls de la barra d’eines. La demostració activa s’afegeix immediatament a la llista del pla de tractament. Una petita finestra emergent ho confirmarà.

Per als mòduls que mostren la progressió de la malaltia, que es troba majoritàriament a la carpeta de diagnòstic, la imatge afegida al pla de tractament serà la imatge mostrada quan toqueu el botó Pla. Dit d'una altra manera, llisqueu el control lliscant a la millor imatge del pla de tractament del pacient i, a continuació, premeu el botó del porta -retalls. Si, d’altra banda, el mòdul mostrat és indicar passos en un tractament, s’afegirà automàticament una mostra representativa de quatre imatges al pla de tractament quan premeu un botó de retalls. Per tant, no és necessari situar el control lliscant d'aquest tipus de mòduls.

Instantànies: podeu accedir a la pantalla de instantànies per a fotografies que descriuen encara més cada demostració tocant el botó FilmStrip a la barra d’eines.

La funcionalitat de les instantànies és un aspecte molt potent d'aquesta aplicació. Aquí és on podeu personalitzar l’aplicació per adaptar -se a la vostra pràctica. Heu de considerar que les fotos són un subconjunt de la demostració actual. És a dir, si veieu la demostració de la corona d'or, les fotos disponibles tocant la icona de la càmera són les relacionades amb una corona d'or.

En algunes demostracions hem posat imatges ""stock"" per començar -vos. Podeu afegir tantes fotos com vulgueu a l’àrea de fotos de cada demostració. Utilitzeu les miniatures a la part inferior de la finestra de les instantànies per desplaçar -se per les imatges disponibles. Quan toqueu qualsevol imatge, apareixerà a l’àrea principal de la finestra de fotos.

En qualsevol moment, podeu capturar la vostra pròpia imatge mitjançant el botó de la càmera de la barra d’eines. Això és particularment útil per a imatges intraorals i radiografies. Simplement indiqueu el vostre iPad al monitor de l’ordinador o el televisor on es mostra la imatge i feu -ne una foto. Ara, aquesta imatge serà a l’aplicació per demostrar més fàcilment al vostre pacient.

Podeu utilitzar les eines de dibuix a la finestra de les instantànies de manera similar al dibuix a la pàgina de demostració principal, que es discuteix detalladament, sense detalls, la barra d’eines de l’encapçalament: les eines de marcatge.

Tingueu en compte també que hi ha un botó de porta -retalls a la barra d’eines de la finestra de les instantànies. Tocar aquest botó mentre es visualitzi una foto farà que aquesta foto es faci ""marcada per comprovar"" per al pla de tractament. El porta -retalls es tornarà verd i una icona de porta -retalls apareixerà a la foto seleccionada. Les instantànies amb la icona del porta -retalls verds s’afegiran al pla de tractament per proporcionar informació addicional al pacient. Es poden utilitzar fins a quatre fotos per a aquest propòsit.

Botó de la barra lateral

Toqueu el botó de la barra lateral a la part superior esquerra per mostrar o col·lapsar el menú principal. Quan el menú s’esfondrà, el mòdul que es veu es lliscarà per donar -vos més espai per demostrar i fer notes a l’esquerra i a la dreta de la il·lustració principal. També és recomanable col·lapsar el menú mentre es demostra a un pacient per reduir la quantitat de distraccions a la pantalla.


El menú principal

Categories

Toqueu el botó de categories per mostrar una llista de categories (carpetes) en què es ordenen totes les demostracions. Aquestes categories es basen en la seqüència de codi ADA (American Dental Association) en ús comú als EUA. Algunes demostracions apareixen en més d’una categoria quan sigui necessari. Per exemple, l’empelt òssia apareix tant en periodòncia com en cirurgia oral.

Toqueu qualsevol nom de categoria per veure una llista de demostracions i/o subcategories. Cada llista pot incloure subcarpetes (indicades per una icona de carpeta) o demostracions mateixes (indicades per una miniatura del mòdul). Toqueu el títol de demostració per veure -ho a la pantalla principal.

La part superior de la llista és un botó per ampliar o col·lapsar totes les carpetes. És una bona idea ampliar -les quan inicialment obtingueu l’aplicació perquè pugueu familiaritzar -vos amb el que hi ha disponible a cada carpeta.

Una carpeta especial a la part inferior de la llista es titula ""Les meves demostracions"". Aquesta funció avançada es discuteix en altres llocs d’aquestes instruccions.

Biblioteca

Toqueu el botó de la biblioteca per mostrar totes les demostracions per ordre alfabètic. A partir d’aquí, podeu desplaçar -vos per la llista per trobar la demostració desitjada. Cada element de la llista està designat pel seu títol i, per sota, la categoria (carpeta) a la qual pertany a la cursiva.

La barra de cerca de la part superior de la llista és una manera ràpida de trobar una demostració que busqueu. Toqueu a qualsevol lloc de la barra de cerca i, a continuació, introduïu el terme de cerca al teclat. Un cop mostrada la demostració desitjada a la llista, toqueu el títol per accedir -hi directament. La finestra del teclat es tancarà automàticament. Si voleu tancar el teclat manualment, toqueu el botó Tanqueu el teclat a la cantonada inferior dreta. La funció de cerca és molt potent, ja que cercarà qualsevol paraula al títol de demostració o categoria a la qual pertany. Dit d'una altra manera, si escriviu el terme de cerca ""corona"" al quadre, es mostraran totes les demostracions que inclouen la paraula corona, fins i tot si la corona no és la primera paraula del títol de la demostració. És una bona idea fer algunes cerques de proves abans d’utilitzar -ho directament amb pacients.

Si voleu fer una nova cerca i necessiteu esborrar un terme de cerca anterior, toqueu la petita X de la barra de cerca per esborrar la cerca anterior. Si comenceu a cercar i només voleu veure la llista sencera, toqueu el botó Cancel·la al costat de la barra de cerca.

Favorits

El botó Favorits mostra una llista de demostracions que podeu definir i personalitzar. Per afegir una demostració a la llista de favorits, primer visualitzeu aquesta demostració a la finestra principal seleccionant -la mitjançant la vista de la biblioteca o de les categories. A continuació, toqueu el botó del cor. La demostració activa s’afegeix immediatament a la llista de favorits per a ús futur. Una petita finestra emergent ho confirmarà. A més, la icona del cor es tornarà vermella.

Podeu personalitzar la llista de favorits canviant la seva comanda o suprimint els articles no desitjats. Per fer -ho, introduïu el mode d’edició mentre visualitzeu la llista de favorits tocant el botó Edita a la part superior esquerra de la llista. Un cop al mode d’edició, podeu canviar l’ordre d’elements mantenint i arrossegant les tres línies horitzontals a la dreta del nom de cada demostració. Podeu suprimir els elements tocant el botó Red Minus i, a continuació, confirmant -lo tocant "Suprimeix".

Pla

El botó Pla mostra una llista de demostracions que inclouen el pla de tractament per a un pacient.

Abans d’afegir articles a la llista del pla de tractament, és millor (encara que no sigui necessari) introduir el nom del pacient i la dent/àrea. Per afegir una demostració a la llista de pla, primera vista aquesta demostració a la finestra principal seleccionant -la de la biblioteca, categories o favorits. A continuació, toqueu la icona del porta -retalls de la barra d’eines. La demostració activa s’afegeix immediatament a la llista del pla de tractament. Una petita finestra emergent confirmarà la vostra selecció.

Podeu enviar electrònicament el pla de tractament d’un pacient electrònicament o imprimir -lo en una impressora compatible amb l’iPad. Tingueu en compte que si la demostració s’afegeix al pla és la que mostra la gravetat, com la decadència o la malaltia periodontal, el nivell de gravetat que es mostra a la pantalla en el moment en què s’afegeix al pla és el que es mostrarà a la impressió o Correu electrònic. Si la demostració és la que mostra passos de tractament, com ara una corona, es mostraran automàticament quatre imatges representatives. També es poden afegir fins a quatre instantànies al pla. Això es discuteix a la secció de la finestra de les instantànies d’aquestes instruccions.

Toqueu la icona de llapis que es mostra a cada element del pla per afegir notes al pla que es mostrarà a la impressió o al correu electrònic. Aquest és un bon lloc per afegir notes sobre prioritats, taxes o opcions. Per reorganitzar o eliminar els elements del pla, introduïu el mode Edita tocant el botó Edita a la part superior esquerra de la llista. Podeu canviar l’ordre d’elements mantenint i arrossegant les tres línies horitzontals a la dreta del nom de cada demostració. Podeu suprimir els elements tocant el botó Red Minus i, a continuació, confirmant -lo tocant ""Suprimeix"".

Després d’haver afegit les demostracions desitjades al pla de trets d’un pacient i les heu organitzat adequadament, toqueu el botó “Enviar” a la part superior dreta. Se us demanarà la signatura d’un pacient, que apareixerà al pla que indiqui una comprensió del pla tal com s’explica. Això és important si un pacient rebutja el tractament i voleu establir un registre legal de la vostra conversa. Si no voleu capturar una signatura, toqueu "Saltar".

En aquest moment, se us oferirà moltes maneres de compartir el pla de tractament, com ara correu electrònic, text, impressió, etc. Molts usuaris també imprimeixen o envien una còpia al seu ordinador d’oficina per afegir -se al paper o al gràfic electrònic del pacient. La carta de presentació del vostre pla es basa en la carta que heu modificat segons es desitgi a la configuració, que es discuteix a la secció de configuració inicial d’aquestes instruccions.


Funcions avançades

Afegint imatges a instantànies

Podeu afegir imatges noves a la finestra de les instantànies d'una de les dues maneres. Si voleu afegir una imatge que ja s'ha desat a l'aplicació Ipad Photos, toqueu el botó de fotos.

Si voleu afegir una foto nova de la càmera, toqueu el botó de la càmera. La càmera és una manera excel·lent d’afegir una foto ràpidament a DDS GP. Per exemple, si actualment esteu veient una radiografia digital o una foto intraoral a la pantalla del vostre PC, només cal que toqueu la càmera i, a continuació, mantingueu l’iPad fins a la pantalla i feu una imatge. A continuació, podeu moure’s al costat del pacient i veure la foto amb el pacient, mitjançant les altres funcions de l’aplicació. És molt impressionant incloure una radiografia real del pacient al seu pla de tractament.

Mentre visualitzeu qualsevol foto, les funcions de dibuix disponibles són similars a les de les funcions de dibuix disponibles a la finestra principal, que es discuteixen en altres llocs d'aquesta ajuda.

Fer el vostre propi mòdul

La funció My Demos és per a usuaris avançats. Si voleu fotografiar els vostres passos de tractament o heu fet les vostres pròpies il·lustracions que creieu que serien útils a l’aplicació, podeu utilitzar aquesta funció per fer les vostres demostracions personals disponibles en qualsevol moment.

Accediu a aquesta funció tocant l’element “My Demos” a la part inferior de la llista de categories. A continuació, veureu una llista de totes les demostracions que heu fet fins ara. Toqueu el botó Afegeix nou si voleu fer una nova demostració. Després d’introduir un nom, se us presentarà botons addicionals al control lliscant. El botó Plus s'utilitza per afegir articles (fotografies, il·lustracions, etc.) a la demostració. Assegureu -vos d’afegir l’article a l’ordre que vulgueu veure -les més endavant. El botó de la paperera s'utilitza per eliminar un element.

Els metges han utilitzat aquest botó My Demos de diverses maneres creatives, incloent instruccions postoperatòries, fotos del tractament cosmètic que han fet pas a pas i moltes altres.

Cadascun de les meves demostracions pot contenir tantes imatges com vulgueu. Tingueu en compte, però, que només es mostraran fins a vuit (8) imatges al pla de tractament electrònic o imprès. Per tant, si teniu una demostració personalitzada que té més de 8 imatges i teniu la intenció de enviar -lo per correu electrònic o imprimir -lo, considereu fer diverses demostracions, cadascuna que conté 8 imatges màximes. Per facilitació d’ús, afegiu ""Part 1"", ""Part 2"", etc. als noms de demostració. Les imatges de la safata no s’inclouen a les impressió a la funció My Demos.

Per suprimir qualsevol demostració, toqueu el botó Edita i trieu l'element que s'ha de suprimir.


Preguntes freqüents

Quina és la versió actual de l'aplicació?

La versió actual de l'aplicació és de 9.0.0.

He d’actualitzar la versió més recent? Quines són les noves funcions?

La versió 9.0 inclou una àmplia gamma de millores a l'aplicació, moltes de les quals responen a les vostres sol·licituds. T'encanta l'aplicació? Consulteu els vostres amics i deixeu -nos una qualificació a l'App Store. Necessiteu ajuda o teniu comentaris? Toqueu l'assistència de contacte al menú d'ajuda.
• Visualització de pantalla completa: ara podeu tocar el botó de la barra lateral de la barra d’eines per ocultar o mostrar el menú principal. Quan el menú estigui ocult, el mòdul estarà centrat automàticament a la pantalla per permetre més espai per a les vostres anotacions. Torneu a tocar el botó de la barra lateral per mostrar el menú.
• Barra d’eines: la barra d’eines s’ha reimaginat completament amb totes les icones noves i una interfície consolidada. El vostre nom de pràctica, així com el nom del mòdul actiu, apareixen ara a la barra d’eines superior per tal de veure fàcilment quina demostració està seleccionada.
• Dibuix: l’afegit de les vostres notes i dibuixos personals als mòduls s’ha millorat significativament. Ara podeu triar qualsevol ploma en color i dibuixar a la pantalla sencera. El relleu ara és per defecte de groc, però es pot canviar a qualsevol color que desitgeu. La funcionalitat de desfer s'ha millorat.
• Favorits: apareix una nova icona del cor a la barra d’eines. Quan el mòdul seleccionat actualment ja estigui a la llista de preferits, el cor serà vermell. Podeu tocar el cor per afegir qualsevol mòdul als favorits.
• Llista de categories: la llista de categories s’ha actualitzat a una funcionalitat més senzilla i ràpida. Hi ha un nou botó CLOSE All / Obre totes les carpetes.
• Lliscant: el controlador d’imatges (“lliscant”) s’ha reimaginat de manera que ja no bloqueja una part del vostre mòdul. Ara es pot situar a la part superior o inferior del mòdul per facilitar la demostració si esteu asseguts al costat del pacient o a través d’un escriptori. També s'ha fet més sensible i més suau.
• instantànies (abans safata): la funcionalitat de les instantànies ha estat completament reescrita. Ara és més fàcil identificar quines imatges s’inclouran al pla, ja hi ha disponibles totes les eines de dibuix dels mòduls principals i podeu importar diverses imatges alhora. L’àrea de instantànies també és molt més gran per facilitar als pacients veure què estàs demostrant.
• Notificacions: ara us notificarà una petita finestra emergent quan hagueu afegit un element al pla o als favorits.
• Carta del pla de tractament: la carta TP ha estat redissenyada per ser més fàcil de llegir pels pacients i tenir menys paper malgastat quan s’imprimeix. Ara es pot enviar per correu electrònic, text, airdrop, altres mètodes. S'ha millorat la interfície per editar la pàgina de portada.
• Afegiu el vostre propi mòdul: ara podeu afegir diverses imatges alhora, suprimir fotos i definir quines imatges apareixen als vostres plans de tractament.
• Bloqueig d’orientació: L’aplicació ara es pot utilitzar en un retrat o l’orientació del paisatge. Podeu utilitzar el menú Configuració per bloquejar l'aplicació en retrat o paisatge o permetre que l'aplicació respongui a la manera de mantenir el dispositiu.
• Mode clar/fosc: l’aplicació ara admet la configuració del sistema de llum o del mode fosc.
• Mida del text: el menú principal ara admet la mida del text seleccionat a la configuració del sistema.
• iPhone: La funcionalitat completa de l’aplicació ja està disponible a l’iPhone a més de l’iPad.
• Ajuda: la funció d’ajuda s’ha reescrit completament i ara és accessible en qualsevol moment de l’aplicació.
• Diverses altres millores, millores de rendiment i solucions d'errors.

Com puc actualitzar el meu iPad a la versió més recent?

Si el vostre iPad no està configurat per actualitzar automàticament, podeu actualitzar -lo introduint l'aplicació App Store, tocant la icona del perfil a la cantonada superior dreta i desplaçant -se cap avall per veure les actualitzacions disponibles.

Ja he comprat DDS GP. Com puc obtenir -lo en un iPad addicional?

1. Obriu la botiga d'aplicacions al dispositiu i inicieu la sessió si se us demana. Heu d’iniciar la sessió amb el mateix identificador Apple que heu utilitzat quan originalment poseu l’aplicació al primer dispositiu. Si voleu utilitzar l'aplicació sota un identificador d'Apple diferent, heu de tornar a comprar -la. Si heu oblidat quin identificador d'Apple heu utilitzat o la vostra contrasenya, poseu -vos en contacte amb nosaltres per obtenir suport.
2. Toqueu la imatge de perfil a la cantonada superior dreta i, a continuació, toqueu ""comprat"" i després ""les meves compres"".
3. Localitzeu (mitjançant desplaçament o cerca) DDS GP i, a continuació, toqueu la baixada al costat.
4. Si l’aplicació no apareix a la llista, no utilitzeu l’ID original d’Apple que s’utilitza per a la compra.

El meu DDS GP sí! L'aplicació no es llançarà. Que hauria de fer?

Usuaris de DDS GP Sí! (Una versió discontinada de DDS GP) pot veure el missatge: "DDS GP SÍ! Cal actualitzar -se. El desenvolupador d'aquesta aplicació necessita actualitzar -la per treballar amb aquesta versió d'iOS". Si veieu aquest missatge, poseu -vos en contacte amb nosaltres per poder canviar -vos a DDS GP, que té totes les mateixes funcions, excepte el contingut d’homolia. No hi ha cap càrrec per aquest servei.

Com puc afegir als favorits o al pla?

Toqueu el botó ❤️ o porta -retalls de la barra d'eines.

Com puc reorganitzar un pla o favorits?

En el mode Edita, toca i manteniu premuda la icona de les tres línies horitzontals a la vora dreta de cada element. A continuació, traslladeu -lo a la posició desitjada.

Quan envio/imprimo una demostració de diagnòstic, per què la gravetat és “menys”?

Quan s’afegeix al Pla en una demostració de diagnòstic, la gravetat que es mostra en el moment en què s’afegeix és la que es mostra al .pdf. En una demostració de tractament, es mostren automàticament passos importants.

Puc afegir les meves fotos/imatges a una demostració?

Sí. Mentre es troba a la finestra de les instantànies, toqueu el botó de fotos de la barra d’eines per afegir a la biblioteca fotogràfica de l’iPad.

Quina és la millor manera d’introduir la meva foto intraoral al meu iPad per poder utilitzar -la a DDS GP?

Si teniu un element imprès o una foto intraoral que es mostra al vostre ordinador, simplement feu una foto de la pantalla de l'ordinador mitjançant la funció de instantànies de DDS GP. Aleshores, podeu dibuixar aquesta foto igual que la resta de l'aplicació. Per a diverses fotografies, DDS GP està completament intergressat amb l’aplicació Apple Photos i tots els altres mètodes d’importació d’iPad estàndard.

Quina mida té aquesta aplicació? Necessito l’iPad més car?

Aquesta aplicació és d’uns 328 megs. L’iPad menys costós, a 64 concerts (64.000 megs), és molt.

Puc instal·lar aquesta aplicació en diversos iPads?

Podeu instal·lar -lo en diversos iPads associats al mateix compte iTunes.

Necessito una connexió a Internet activa? Què passa si no tinc sense fils?

Només necessiteu una connexió a Internet per enviar correus electrònics. Si no teniu sense fils, considereu un iPad cel·lular.

Funciona al meu PC/Mac? Estarà disponible per a Android?

Després de provar diverses plataformes, ens vam instal·lar a iPad. És barat, ràpid i arrencada a l’instant. No hi ha res fins i tot a prop. Mireu -ho com una excusa per aconseguir aquell iPad que volíeu! L’aplicació també funcionarà al vostre ordinador M1 o posterior.

Com puc obtenir un pla de tractament al gràfic/programari de gràfic/programari?

Envieu un correu electrònic a .pdf a l’ordinador de l’oficina i, a continuació, utilitzeu la funció d’importació o documents del vostre programari per afegir -lo al gràfic del vostre pacient. Més informació sobre documents i afegir -hi el gràfic d’un pacient està disponible al vostre venedor específic de programari.

Sóc estudiant dental/professor. Puc tenir un descompte educatiu?

Sí, estem registrats com a aplicació educativa. Si sou d’una institució educativa, podeu obtenir l’aplicació per mig preu. Apple té algunes restriccions, per tant, envieu -nos un correu electrònic per obtenir informació detallada.

Represento una enorme corporació que voldria comprar la vostra empresa.

Truca’ns!